Nízké Tatry, wellness a výlety

6 denní zájezd   Slovensko Slovensko    Pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní

   ubytování: hotel **       doprava: autobusem       strava: polopenze   


Hotel ĎUMBIER **
Popis a poloha: Hotel se nachází v jedné z nejkrásnějších dolin NP Nízké Tatry, v Jánské dolině, která je dlouhá 17 km a končí na úpatí nejvyššího vrcholu Nízkých Tater - Ďumbiera (2.043 m). Hotel leží v blízkosti obce Liptovský Ján, která je jednou z nejatraktivnějších lokalit oblasti Liptov. Hotelovým hostům je k dispozici recepce (možnost pronájmu trezorů) se směnárnou, restaurace, denní bar, stolní tenis, biliard, herna pro děti a sauna. Za příplatek lze objednat různé druhy masáží. V prostorách recepce, baru je zdarma WIFI připojení.
Ubytování: Pokoje pro 2 osoby s možností 1 přistýlky jsou vybaveny sprchou, WC, TV a telefonem.

V ceně pobytu je polopenze, snídaně formou bufetu a večeře servírované formou výběru ze 3-5 menu.


Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy v ranních hodinách. STREČNO - prohlídka hradu, plavba po Váhu na tradičních vorech, příjezd na ubytování.
2. den: DÄMENOVSKÁ LEDOVÁ JESKYNĚ - jeskynní systém s 30 km prozkoumaných jeskynních chodeb byl vytvořen říčkou Dämenovkou. Výjezd lanovkou na CHOPOK, v případě hezkého počasí pro zdatné hřebenová túra na nejvyšší horu Nízkých Tater ĎUMBIER.
3. den: LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ, pobyt v moderních lázních BEŠEŇOVÁ - venkovní bazény s geotermální vodou, vnitřní bazény, wellness centrum a relax centrum.
4. den: Dle výběru turistika v oblasti Dämenovské Doliny nebo celodenní pobyt na termálním koupališti u hotelu Máj v Litpovském Jánu (vstupné i doprava v ceně).
5. den: PRIBYLINA - prohlídka skanzenu Liptovské dědiny, odpoledne koupání v termálním koupališti u hotelu Máj v Litpovském Jánu (vstupné v ceně).
6. den: Odjezd v ranních hodinách, VLKOLÍNEC (UNESCO) - horská osada, žijící skansen, příjezd do ČR v pozdních odpoledních hodinách.

Cena obsahuje:

  • poj. léčebných výloh a storna
  • dopravu autobusem
  • 5x ubytování v hotelu (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 5x polopenzi
  • 2x vstup do termálního koupaliště
  • průvodce