Řím, Vatikán, Neapolský záliv - letecky

5 denní zájezd   Itálie Itálie    Krátkodobé poznávací zájezdy

   ubytování: hotel       doprava: letecky       strava: snídaně   


Toužíte se podívat do krásného antického Říma, ale nevyhovuje Vám autobusová doprava? Právě pro Vás jsme připravili zájezd Řím, Vatikán, Neapolský záliv - letecky.


Program zájezdu

1. den: Přílet do Říma. ŘÍM – město s obrovskou historickou tradicí, s památkami na různá období své slávy. Transfer do hotelu. Individuální volno.
2. den: VATIKÁN (UNESCO) – sídlo hlavy katolické církve, chrám sv. Petra, možnost výstupu na kopuli, pro zájemce Vatikánská muzea. ŘÍM (UNESCO): antický Řím (Koloseum, Forum Romanum, Palatin, Kapitol, Císařská fóra, Pantheon), Piazza Navona aj.
3. den: Trajekt na ostrov Capri z Neapole nebo z městečka SORRENTO, které se rozkládá na tufových útesech omývaných mořem. CAPRI - jeden z nejkrásnějších ostrovů Tyrhénského moře, možnost okružní plavby kolem ostrova, návštěva městeček Capri a Anacapri, Villy San Michele, možnost prohlídky Modré jeskyně. (Lodě se platí na místě.) Zastávka v městě NEAPOL - královský palác, starobylé pevnosti, výhledy na Vesuv.
4. den: POMPEJE (UNESCO) - unikátně dochované antické město zasypané při výbuchu Vesuvu v r. 79 n.l. VESUV - sopka s rozhledy na Neapolský záliv.
5. den: Transfer na letiště. Odlet do Prahy.

Cena obsahuje:

  • letenku Praha - Itálie včetně letištních tax
  • průvodce
  • pojištění léčebných výloh a storna
  • 4x nocleh v hotelu (dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 4x snídaně
  • 3x večeře