Krkonoše pro seniory

5 denní zájezd   Česká republika Česká republika    Česká republika a Slovensko

   ubytování: hotel       doprava: autobusem       strava: polopenze   


Wellness hotel Svornost se nachází uprostřed přírody, a přitom 5 min. od centra města Harrachov. Lanovka na Čertovu horu je vzdálena jen 10 min. od hotelu. Hostům je k dispozici recepce, restaurace s barem, jídelní sál, společenská místnost, terasa s posezením, billiard, stolní tenis.

Ubytování: Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky jsou vybaveny sprchou, WC, TV se satelitem a telefonem.

Relaxační centrum: Relaxační centrum nabízí krytý bazén (zdarma), fitness, saunu, masáže, vodní masáže, perličkovou lázeň, vířivku na nohy, kosmetické služby. Zájemci o wellness procedury nebo individuální program se jednotlivých výletů nemusí zúčastnit. Turistické výlety jsou nenáročné a vhodné i pro méně zdatné turisty.


Program zájezdu

1. den: Odjezd v ranních hodinách. Dopoledne příjezd do HARRACHOVA, po obědě procházka městem, sklárny, pivovar a pivní lázně, lyžařské muzeum. Možnost fakultativní projížďky po Harrachově a blízkém okolí turistickým vláčkem.
2. den: Dopoledne expozice Šindlerovka, Mumlavský vodopád, zastávka na občerstvení v MUMLAVSKÉ BOUDĚ (nenáročná trasa). Zdatnější turisté mohou pokračovat cca 5 km na Krakonošovu snídani, příp. až k Pramenům Labe.
3. den: Volno, fakultativně celodenní výlet do Polska, JELENIA GÓRA - historické město, lázeňské parky, trhy), zastávka u VODOPÁDŮ SZKLARKI.
4. den: Celodenní výlet JIZERKA, přechod Jizerka - Smědava (nenáročný přechod), odpoledne hrad a zámek FRÝDLANT, příp. JINDŘICHOVICE P. SMRKEM s muzeem venkovského života, obří sud v lázních Libverda.
5. den: Hornické muzeum, odpoledne odjezd. Cestou prohlídka ZÁMKU SYCHROV s krásným parkem. Příjezd ve večerních hodinách.

Cena obsahuje:

  • 4x ubytování v hotelu***
  • 4x polopenzi
  • vstup do hotelového bazénu
  • dopravu autobusem vč. výletů dle programu
  • služby průvodce

Fakultativně:

  • 1/1 pokoj - 600 Kč