Kampánie - Hotel Domizia Palace **** - poznávací zájezdy Mayer & Crocus s.r.o.
obj.č.Hotel Domizia Palace

Kampánie - Hotel Domizia Palace ****

8 denní zájezd   Itálie Itálie   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Hotel Baia Domizia 4* doporučujeme párům nebo rodinám s dětmi, kteří si chtějí užít relaxace v hotelu přímo na písčité pláži (lehátka a slunečníky zdarma), krásného bazénu usazeného do pečlivě udržované zahrady plné krásných květin a zdobené bílými sochami a vynikajícího italského jídla. Hotel se nachází v letovisku Baia Domizia, které je umístěné v turistické zóně regionu Kampánie, v provincii Caserta. Přestože má v zimním období jen cca 1000 obyvatel, v letních měsících se tento počet několikanásobně zvyšuje. Bylo založeno jako rekreační středisko s hotely a apartmány u pěkných písčitých pláží severní Kampánie, na strategicky výhodném místě k podnikání zajímavých výletů po okolí (jen několik desítek kilometrů jsou umístěny – italské Versailles – zámek Caserta, Neapol, Pompeje, Herculaneum, Pozzuoli, Vesuv, či ostrovy Capri a Ischia, které jsou na obzoru viditelné již ze samostatného letoviska). Letovisko nabízí svým návštěvníkům veškerou infrastrukturu.

Poloha: Hotel se nachází v krásném zálivu Gulf of Gaeta obklopen piniovou zahradou s palmami. V blízkosti hotelu se nacházejí obchůdky a bary. Možnost místní dopravy autobusem.

Pláž: Písečná pláž se nachází jen pár metrů od hotelu s pozvolným vstupem do moře. Slunečníky a lehátky jsou poskytovány zdarma.


Partner