Kalábrie - Kalábrie - Zdravotní cvičení pro seniory 55 ***+

8 denní zájezd   Itálie Itálie   

   ubytování: hotel ***+       doprava: letecky       strava: polopenze   


Zdravotní cvičení pro seniory 55+ u moře. Pojeďte si s námi zacvičit. Fyzicky nenáročné aktivity Vám pomohou cítit se lépe. Budeme si užívat relaxu u moře a pod vedením zkušených cvičitelů protáhnete své tělo, poznáte nové lidi a osvěžíte mysl.


Cvičitel Jan Sysel - pojeďte si se mnou protáhnout své tělo.





Jmenuji se Jan Sysel a na našich zájezdech pro Vás připravím každodenní sportovní program, který bude pro všechny bez ohledu na Vaši výkonnost, věk nebo pohlaví.

Cílem nebudou vrcholové výkony, ale Vaše spokojenost a radost z pohybu.

Sportovat můžeme jak v tělocvičně, tak venku třeba při západu slunce a v neposlední řadě v bazénu. Po celou dobu Vašeho pobytu mám pro Vás připraveny aktivity, kde se naučíte vnímat své tělo, zpevníte kloubní systém, vyplavíte toxíny z těla a aktivujete imunitní systém.

Každý z nás určitě trpí problémy s bolestmi zad. Pomocí SM systém neboli "Stabilizačního a Mobilizačního Systému" Vás naučím těmto poruchám páteře předejít. Dále Vás naučím uvědomovat si sebe sama zároveň relaxovat v podobě zdravotního a kompenzačního cvičení. Budu Vás směřovat k posílení ochablých a protažení zkrácených svalů, rozhýbání "zatuhlých" kloubů, pokusíme se zbavit špatných stereotypních návyků - např. špatného sezení a chůze. Na své si přijdou i milovníci cvičení ve vodě. Čekají nás také aktivity v přírodě, kde pomocí holí Nordic Walking poznáme krásy této země nejen u moře. Tento sport je opravdu pro všechny. Provozují jej běžně lidé obézní, ženy i muži, lidé středního věku i senioři. Pro seniory je potom o to vhodnější, protože získávají při chůzi s holemi pocit bezpečí.

Poloha: HOTEL DEI FOCESI 3*
Tento příjemný hotel se nachází přímo u pláže Cedrové riviéry u městečka Diamante, jehož centrum je vzdálené příjemnou procházkou cca 15 minut. Z hotelové pláže je krásný výhled na ostrov Isola di Cirella. V blízkosti i širším okolí hotelu se nachází restaurace, bary, kavárny a supermarkety (menší supermarket cca 600 m od hotelu).

Pláž: Krásná pláž s hrubozrnným pískem se nachází přímo u hotelu. Pro naše hosty plážový servis v ceně (slunečník a 2 lehátka na pokoj).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, společenská místnost, restaurace s okouzlujícím výhledem na moře, 2 bary, Wi-fi, 2 bazény (v provozu v závislosti na počasí, jeden s vířivou částí, druhý vhodný pro děti) se sluneční tera- sou, animační program (cca 1.6.-30.9.), fotbalové hřiště, plážový volejbal, spa (2 vířivky, emocionální sprcha, sauna, turecká lázeň, solná jeskyně, relaxační koutek, masáže a jiné procedury a každý další vstup za poplatek, nutno rezer- vovat během pobytu), soukromé parkoviště. Upozorňujeme, že v bazénu může být vyžadováno použití koupací čepice.

Vybavení pokojů: Hotel disponuje celkem 122 pokoji s možností až dvou přistýlek (formou palandy) s vlastním sociálním zařízením, fénem (ve většině pokojů či k vyžádání na recepci), klimatizací, telefonem, TV a terasou (pokoje umístěné v přízemí) nebo pokoji v patře s balkonem a výhledem na moře (za příplatek na vyžádání).


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka včetně všech poplatků
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 7 nocí pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji v hotelu Dei Focesi 3
  • Polopenze vč. sklenice vody a vína k večeři
  • Program cvičení
  • 1 x vstup do hotelového SPA
  • Procházka s delegátem do městečka Diamante
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Komplexní pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Případnou pobytovou taxu dle vyhlášky místních úřadů
  • Zájezd se uskuteční při min. počtu 20 osob
Partner