Costa de Almería - Hotel Playacapricho ****

8 denní zájezd   Španělsko Španělsko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Costa de Almeria se nachází na jihu Španělska, v nejvýchodnějším cípu regionu Andalusie. Na více než 200 km dlouhém pobřeží najdeme jak divokou přírodu a rozeklaná skaliska, tak dlouhé písčité pláže s průzračně čistou vodou oceněné modrou vlajkou EU.

Oblast je charakteristická minimálním množstvím srážek a naopak největším počtem slunečných dní v celé Evropě, což se pochopitelně odráží na rázu zdejší krajiny, takže zde mj. nalezneme jedinou poušť v Evropě, na které se natáčela řada známých, především westernových filmů.

Z kulturních památek jistě nelze opomenout maurskou pevnost Alcazaba, která je dominantou hlavního města oblasti a poskytuje pěkný výhled na přilehlou arabskou čtvrť i celé město. Pobřeží Costa de Almeria je ideální pro všechny, kteří si zamilovali krásy Andalusie a zároveň chtějí poznat nová místa.

Poloha: Tento kvalitní hotel se nachází v oblíbené oblasti Roquetas de Mar přímo u krásné pláže. Hotel je od pláže oddělen pouze pobřežní promenádou, po které se příjemnou procházkou dostanete třeba až do samého centra města Roquetas, které je vzdáleno cca 5 km, a kde můžete vidět místní dominantu Castillo da Santa Ana. Z hotelu je možnost přímého vstupu na pláž. V okolí hotelu se nachází spousta restaurací, barů, plážových barů, supermarketů (velký sortiment s přijatelnými cenami) a autobusová zastávka. V blízkosti hotelu se nachází také golfové hřiště. Letiště je vzdáleno cca 40 km.

Hotel Playacapricho patří do známého a velmi oblíbeného řetězce Playasenator, jejichž hotely již znáte z naší nabídky (např. Playacanela, Playa Bonita, Playaballena, atd.)

Pláž: Dlouhá písečná pláž (místy přechází v kamínky) s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu a je oddělena pouze pobřežní promenádou (nejezdí zde auta). Lehátka a slunečníky za poplatek.

Akce: Možnost dokoupení plné penze nebo all inclusive!

Vybavení: V hotelu se nachází vstupní hala s recepcí, výtah, Wifi (za poplatek), vnitřní a venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, restaurace, bary a kavárna.

Vybavení pokojů: Krásné moderní pokoje s balkonem či terasou jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, telefonem, trezorem a minibarem (za poplatek), satelitní TV, klimatizací a fénem. Pokoje jsou bez možnosti přistýlky. V pokoji jsou umístěna dvě široká lůžka pro 2-3 dosp. osoby.

Polopenze formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k večeři.


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha – Almería – Praha (včetně všech poplatků)
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 7 nocí pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji
  • Polopenze formou švédských stolů včetně 0,35l vody a 0,2l vína k večeři
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku
  • Garance vrácení peněz v případě, že se zájezd z důvodu koronavirové krize neuskuteční

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Komplexní pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
Partner