Kalábrie - Hotel Rezidence Green Garden ****

8 denní zájezd   Itálie Itálie   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: plná penze   


OBLÍBENÝ MEZI ZÁJEZDY PRO SENIORY 55+! Zájezd Kalábrie pro seniory 55+ je tu pro Vás. Kalábrie se nachází na nejjižnějším cípu Apeninského poloostrova a své návštěvníky láká především zdejší krajina, která je atraktivní svou kombinací impozantních hor a čistého pobřeží s dlouhými písčitými plážemi, obojí často v těsné vzájemné blízkosti. Kouzlo panenské přírody je navíc umocněno hlavně tím, že se zde, narozdíl od jiných částí Itálie, turistický průmysl nachází teprve v začátcích. Během našeho zájezdu Kalábrie pro seniory 55+ tak můžete poznat tu pravou Itálii. Hlavním městem regionu je Catanzaro. Nejvíce návštěvníků však přitahuje kalábrijské pobřeží na západě Tyrhénského moře a na východě moře Jónského a uprostřed horský masiv Sila. Jedna z nejhezčích oblastí Kalábrie, která stojí za navštívení, je výběžek Tropea na pobřeží Tyrhénského moře, kde najdete pláže s bílým pískem, tyrkysové moře a dvě nejosobitější starobylá střediska Kalábrie - Tropeu a Pizzo. Pojeďte s námi a během zájezdu pro seniory 55+ budete moci odhalit kouzlo této méně známé části Itálie a ochutnat místní vynikající kuchyni. Itálie není jen Bibione! Pokud chcete zkusit něco nového a zatím neobjeveného, je pro Vás zájezd Kalábrie pro seniory 55+ tou správnou volbou!

Poloha: Villaggio Green Garden Club se nachází na Tyrhénském pobřeží Kalábrie, v překrásném zálivu cca 1 - 1,5 km od městečka Briatico, kde se každý týden konají trhy. Nachází se cca 100 m od soukromé pláže s jemným pískem, která je vybavena slunečníky, lehátky (pro hotelové hosty v ceně), kabinkami na převlečení, sociálním zařízením, barem a dětským koutkem. Komplex je obklopený tropickými rostlinami a zelení, hlavně pak různorodými palmami. V turistickém komplexu najdeme bazén, bar, restauraci s terasou s výhledem na moře, recepci, parkoviště, tenisový kurt. Komplex je rozdělený na hotelovou část, kde se nacházejí pokoje v přízemí nebo v 1. poschodí s balkonem či terasou, a rezidenční část, kde se nacházejí apartmány v přízemních vilkách s vlastním vchodem a terasou.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 50 minut

Pláž: Tyrhénské moře, vzdálenost od pláže cca 100 m, pláž je z jemného písku, bar s toaletami, plážový servis (lehátka/křesílka a slunečníky) pro hotelové hosty v ceně.


Doporučení: Oficiálně hotel spadá do kategorie 4*, v rámci evropských standardů jej lze hodnotit spíše jako 3*. Kalábrie je zatím rozvíjející se destinace a je nutné tuto destinaci takto vnímat i co se týče služeb. Není vhodná pro náročnou klientelu, naopak je vhodná pro ty, kteří chtějí poznat krásnou panenskou přírodu, běloskvoucí pláže a malebná městečka.

Akce: Pro odlet 6/6 OBĚDY ZDARMA (plná penze za cenu polopenze)

Vybavení: recepce, bazén, bar, restaurace, tenisový kurt, Wi-Fi (za poplatek), plážový bar, plážový servis (slunečníky a lehátka) pro hotelové hosty v ceně, shuttle bus v rámci hotelového resortu. Upozorňujeme, že v bazénu může být vyžadováno použití koupací čepice.

Vybavení pokojů: pokoje s možností až dvou přistýlek jsou umístěny v přízemí či v prvním patře a jsou vybaveny sociálním zařízením, klimatizací, LCD TV, trezorem, fénem a chladničkou. Apartmány v rezidenční části disponují manželskou postelí, popř. ještě jedním pokojem s 2mi lůžky, obývací místností s kuchyňským koutem, sociálním zařízením, klimatizací a terasou (trezor a fén k zapůjčení na recepci).

Polopenze formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k večeři. Možnost dokoupení plné penze za příplatek 1.500,- Kč / osoba.


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha - Lamezia Terme - Praha (pro odlet 11/6 Brno – Lamezia Terme – Brno) včetně všech tax a letištních poplatků
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 7 nocí ve 4* hotelu
  • Polopenze formou bufetu
  • Sklenice vody a vína k večeři
  • 1x výlet do městečka Pizzo (může být spojen s transferem z/na letiště)
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Případnou pobytovou taxu dle vyhlášky místních úřadů. Tato taxa je splatná na místě v hotovosti, v Eur. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování
Partner