Almería - Roc Golf Trinidad ****

8 denní zájezd   Španělsko Španělsko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: all inclusive   


Nejkrásnější pláže Španělska. Nejlépe hodnocené hotely. To je Almería

Nejžádanější destinace Španělska. Hotely s nejvyšším hodnocením na TripAdvisor a Invia. A všechny přímo na pláži, jen pár kroků od moře. Atrakce a zábava pro celou rodinu. Nestačí jen "být u moře", chtějte perfektní dovolenou.

Almería - destinace ideální pro rodiny s dětmi, pro páry, pro seniory s nejlépe hodnocenými hotely v celém Španělsku! Na tomto místě máte vše přímo u nosu - krásnou dlouhou širokou pláž, kterou od všech hotelů děli pouze promenáda dlouhá několik km. V těsné blízkosti hotelů hodně barů, obchodů, supermarketů, restaurací, kde se nabízí sortiment za velmi přijatelné ceny, nenajdete zde nic předraženého. Místní autobus za pár Eur projíždí celým letoviskem a zaveze Vás např. k vyhlášenému Aquaparku nebo až do hlavního města. Almería - to je dovolená splněných snů!

Poloha: Tento kvalitní a výborně vybavený hotelový komplex se nachází v oblíbené oblasti Roquetas de Mar. Od krásné, široké pláže je oddělen pouze pobřežní promenádou s mnoha obchůdky, bary a restauracemi. Z hotelu je možnost přímého vstupu na pláž. Nedaleko hotelu najdete také menší supermarket a autobusovou zastávku. Letiště je od hotelu vzdáleno cca 40 km. Tento hotelový komplex je vhodný na rodinnou dovolenou s dětmi.

Pláž: Dlouhá pláž s hrubozrnným pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Za poplatek si lze půjčit lehátka a slunečníky. Pláž je vhodná i pro děti.

Akce: AKČNÍ NABÍDKA - 1 dítě do 11,99 let ZCELA ZDARMA nebo 2 děti do 11,99 let pobyt ZDARMA
*Platí pro všechny termíny. Platí v kombinaci s dospělým za standardní cenu (bez slev za včasný nákup nebo last minute a super last minute).

Vybavení: V hotelu se nachází vstupní hala s recepcí, hotelová restaurace, výtahy, bar u recepce i u bazénu, dětské hřiště, miniclub, WI – FI a internet (za poplatek), 2 bazény s lehátky a slunečníky zdarma, terasa, úschovna zavazadel, dětský bazén s vodními atrakcemi, stolní tenis, billiard, herna a tenisový kurt (za poplatek), úschovna zavazadel, animační programy pro dospělé i děti.

Vybavení pokojů: Hezky vybavené pokoje s vlastním sociálním zařízením disponují klimatizací, telefonem, fénem, satelitní TV, trezorem a ledničkou (za poplatek) a balkonem či terasou s výhledem na moře, bazén či okolí. Pokoje jsou bez možnosti přistýlky, k dispozici jsou pouze dvě široká lůžka pro 2-4 osoby.

V all inclusive je zahrnuta plná penze formou švédských stolů, místní nealkoholické a alkoholické nápoje, zmrzlina pro děti, káva a snack.


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha – Almería – Praha (včetně všech poplatků)
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 7 nocí pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji s all inclusive
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Komplexní pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Případnou pobytovou taxu dle vyhlášky místních úřadů
Partner