Almería - Hotel Best Roquetas (ex. Playaluna) ****

8 denní zájezd   Španělsko Španělsko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Nejkrásnější pláže Španělska. Nejlépe hodnocené hotely. To je Almería

Nejžádanější destinace Španělska. Hotely s nejvyšším hodnocením na TripAdvisor a Invia. A všechny přímo na pláži, jen pár kroků od moře. Atrakce a zábava pro celou rodinu. Nestačí jen "být u moře", chtějte perfektní dovolenou.

Poloha: Tento krásný a kvalitně vybavený hotel se nachází u nábřeží Roquetas de Mar, vedle dlouhé pobřežní promenády. Nachází se pouhých 5 km od centra města Roquetas a 45 minut jízdy od centra města Almería a letiště. V okolí hotelu se nachází restaurace, bary a supermarket.

Hotel se až do roku 2017 jmenoval Playaluna 4* a patřil pod řetězec Playa senator, který znáte z naší nabídky (např. Playa Bonita na Costa del Sol nebo Playaballena na Costa de la luz). Na sezonu 2018 jej koupil Best hotels a název změnili na Best Roquetas 4*.

Pláž: Pláž s hrubozrnným pískem (místy přechází v kamínky) s pozvolným vstupem do moře je od hotelu oddělena pouze pobřežní promenádou. Pláž je vhodná pro děti. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Akce: Možnost dokoupení plné penze!

Vybavení: Recepce, výtahy, bar, hotelová restaurace, miniclub, obchod se suvenýry, Wi – Fi v recepci zdarma (30 minut denně), internet (za poplatek), kadeřnictví, bazén s jacuzzi a dětský bazén se skluzavkami, směnárna, animační programy, dětské hřiště, stolní tenis, billiard, minigolf (za poplatek).

Vybavení pokojů: Hezké pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací, fénem, TV, telefonem, minibarem (za příplatek), trezorem (za příplatek), terasou nebo balkonem s výhledem na moře, na bazén nebo do okolí. V hotelu jsou možné dvoulůžkové pokoje pro 2 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (v pokoji jsou pouze 2 široká lůžka pro 2-3 osoby - nelze přistýlka) a rodinné apartmány až pro 4 osoby s oddělenou ložnicí, obývacím pokojem, kuchyňským koutem s lednicí, klimatizací a balkonem nebo terasou.

Možnost polopenze či all inclusive. Polopenze obsahuje snídani a večeři. All inclusive obsahuje plnou penzi včetně nealkoholických a místních alkoholických nápojů, zmrzlinu, kávu a snack.


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha – Almería – Praha (včetně všech poplatků)
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 7 nocí pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí vč sklenice vody a vína k večeři
  • Výlet Almería (platí pro hotel Best Roquetas pro odlety 30/5, 2/6 a 26/9, 29/9)
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Komplexní pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Případnou pobytovou taxu dle vyhlášky místních úřadů
Partner