Sardinie - Hotel Palmasera Village ****

8 denní zájezd   Itálie Itálie   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Sardinie je druhým nevětším ostrovem ve Sředozemním moři. Díky svému krásnému moři a bělostným plážím, je nazýván "Karibikem Středomoří”. Sardinie je převážně hornatá, tudíž zde můžete narazit na krásné kaňony, divoké řeky a jeskyně. Najdete zde také malé, liduprázdné, romantické pláže, kde si zaručeně odpočinete a načerpáte sílu. Sardinie je vyhledávaná převážně movitější klientelou, proto bývá cena zájezdů vyšší. Vám se nyní naskytla jedinečná možnost poznat krásy Sardinie za nesrovnatelně nižší cenu. Proto neváhejte a vyrazte s námi!

Poloha: Tento krásný a velmi kvalitní hotelový komplex je situován v oblasti Golfo dei Orosei, jednoho z nejkrásnějších mořských parků Itálie. Je vybudován na panoramatickém místě na 12 ha pozemku přímo u krásné pláže (lehátka/křesílka a slunečníky v ceně). Přímo u hotelu je malebné přímořské městečko Cala Gonone, kde najdete množství barů, restaurací, zmrzlináren a obchůdků. Hotel je rozdělen na 3 části – hotel, Villaggio a Borgo. Hotel se nachází v centru resortu hned vedle bazénu. Villaggio má 300 poschoďových řadových vilek, které jsou obklopeny zelení, olivovníky a oleandry. Borgo nabízí klientům absolutní klid, jelikož se nachází vlevo od hotelové části a má vlastní bazén.

Pláž: Krásná pláž s hrubším růžovým pískem/drobnými kamínky (ve vodě místy oblázky, kameny) se nachází přímo pod resortem. Na pláž se dostanete po schodech nebo klidnou místní komunikací okolo hotelu. Plážový servis (lehátka/křesílka a slunečníky) zdarma.

Akce:

Vybavení: recepce, bar, restaurace, 2 tenisové kurty, fotbalové hřiště, 2 bazény, basketbalové hřiště, ping – pong, obchůdek se suvenýry, amfiteátr. Animace jsou v provozu v hlavní sezoně

Vybavení pokojů: standardní pokoje se sociálním zařízením, minibarem, TV/SAT, telefonem, trezorem, klimatizací, verandou

Vybavení pokoje v částech Villaggio a Borgo: - pokoje se nacházejí ve vilkách a mají sociální zařízení, klimatizaci, TV/SAT, minibar/miniledničku, telefon, fén, trezor, balkon, terasu nebo verandu (přízemí nebo první patro).

Polopenze formou švédských stolů (minimálně polévka, dva první a dva druhé chody) včetně sklenice vody a vína k večeři


Cena obsahuje:

  • Letenka Praha - Olbia - Praha (včetně všech tax a poplatků)
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • 7 nocí v hotelu
  • Polopenzi formou švédských stolů včetně sklenice vody a vína k večeři
  • 1x polodenní výlet Olbia (upozorňujeme, že tento výlet může být z organizačních důvodů uskutečněn i v den příletu nebo odletu a může být případně spojen s transferem z/na letiště)
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Případnou pobytovou taxu dle vyhlášky místních úřadů. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu na ubytování.Tato taxa je splatná na místě v hotovosti v Eur
Partner