Madeira - Hotel Dom Pedro Garajau ***

8 denní zájezd   Portugalsko Portugalsko   

   ubytování: hotel ***       doprava: letecky       strava: snídaně   


Dovolená uprostřed Atlantiku! Zájezdy na Madeiru v programu Senior 55+ Vám umožní navštívit a poznat neopakovatelné květinové scenérie, unikátní levády nebo malebné přístavní městečko Funchal a strávit tak dovolenou svých snů za velmi příznivou cenu! Leťte na ostrov Madeira v programu Senior 55+ a ušetříte!
Madeira, která územně náleží Portugalsku, je celosvětově proslulá jako věčně zelená oáza plná orchidejí, lilií, magnolií, azalek a spousty dalších druhů flory. Klimatické podmínky zda vytváří konstantní počasí po celý rok a ostrov tak nabízí ideální podmínky pro floru všeho druhu. Na jakémkoliv místě na Madeiře Vás bude obklopovat panenská příroda, mezi kterou jsou začleněny kvalitní hotely s výbornými službami.
Máte-li chuť zažít neopakovatelnou dovolenou v subtropickém ráji uprostřed malebné přírody a věčně zeleného pralesa, pak zájezd na Madeiru v programu Senior 55+ je tím pravým pro Vás!

Poloha: Hotel se nachází v jihovýchodní části ostrova samém srdci Garajau, části Canico, 8km od hlavního města Funchalu. Skládá se ze tří samostatně stojících 3 patrových budov bez výtahu, umístěných v tropické zahradě. Mezinárodní letiště je vzdálené 11km.

Vybavení hotelu : Hotel Dom Pedro Garajau má celkem 3 venkovní bazény a jeden vyhřívaný krytý. K vybavení hotelu dále patří restaurace, vnitřní a venkovní bar, sluneční terasa u bazénu, minimarket, prodejna suvenýrů, dětský klub, stolní tenis, čistírna, televizní místnost. Na vyžádání je možné zajistit hlídání dětí. Wifi připojení k internetu v lobby zdarma.

Vybavení pokoje : V celkem 3 budovách se nachází 263 pokojů vybavených koupelnou/WC, telefonem s přímou volbou, SAT-TV, centrálním topením, trezorem (za poplatek).

Kontinentální snídaně, možnost dokoupení polopenze vč.nápojů.


Cena obsahuje:

  • leteckou přepravu Praha-Funchal-Praha, letištní taxy
  • transfery z/na letiště
  • 7x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s vybranou stravou
  • služby česky hovořícího delegáta

Cena neobsahuje:

  • pojištění léčebných výloh v zahraničí a storna zájezdu
  • fakultativní služby
  • ekologickou daň 1,- Eur/osoba/den (platba v hotelu). Týká se pouze osob starších 18 let
Partner