Portugalsko - Tryp Lisboa Caparica Mar ****

8 denní zájezd   Portugalsko Portugalsko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Portugalsko lze rozdělit na Severní Portugalsko, Střední Portugalsko, Jižní Portugalsko (Algarve), Ostrov Madeira a Azory. Oblast Středního Portugalska je velmi rozmanitá a nabízí svým návštěvníkům spoustu zajímavých pamětihodností a přírodních krás. Do oblasti Středního Portugalska můžeme zahrnout následující oblasti: LISABONSKÉ POBŘEŽÍ – Po hodině jízdy z Lisabonu na severozápad se dostanete na skalnaté atlantické pobřeží, k lesnatým svahům Sintry do krajiny s venkovskými sídly a královskými paláci. ESTREMADURA & RIBATEJO – Estremadura, kraj kulatých kopců, se nachází mezi oceánem a řekou Tejo, která ústí do oceánu v Lisabonu. Ribatejo je naproti tomu široká nížina, rozkládající se na březích Teja. BEIRAS – Tuto oblast Portugalska charakterizuje výrazný kontrast mezi rozlehlými plážemi a rybářskými vesnicemi na pobřeží a velebností hor ve vnitrozemí. Výraz "Beiras" je tradičním označením pro území, které leží na jih od řeky Douro a na sever od řeky Tejo. Je to oblast velkých kontrastů, kde je na jedné straně pás pobřeží podél Atlantického oceánu s mírným klimatem, nedozírnými plážemi bílého písku a háji typických atlantických pinií a na straně druhé strohé a hornaté vnitrozemí, v němž je duše země ukryta v kameni.

Poloha: Hotel Tryp Lisboa se nachází přímo na krásné dlouhé pláži v oblasti Costa da Caparica, cca 20 minut jízdy od centra Lisabonu. Pláž patří k nejoblíbenějším místům víkendového odpočinku obyvatel portugalské metropole.

Pláž: Krásná písečná pláž se nachází pří u hotelu.

Vybavení hotelu : Hotelovým hostům je k dispozici recepce, 2 restaurace, bar, snack bar u bazénu a panoramatický bar "Horizonte" v 8. poschodí hotelu, venkovní bazén, vnitřní bazén, pokojový servis 24 hodin denně. V hotelu najdete také čistírnu, kadeřníka, hlídání dětí a administrativní centrum se sekretářskými službami, faxem a kopírkou, wifi připojení k internetu, Thalasso Caparica. Hotel má 7 multifunkčních konferenčních místností.

Vybavení pokoje : Velmi prostorné pokoje jsou klimatizované. K jejich vybavení patří telefon s přímou provolbou, klimatizace s individuálním nastavením, televizi se satelitním příjmem a rádio, koupelna/WC, trezor (za poplatek), vysoušeč vlasů, wifi připojení k internetu zdarma a balkón. Hotel nabízí speciálně upravené pokoje pro handicapované a pokoje pro nekuřáky.

Polopenze formou bufetu vč. sklenice vody a vína.


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha – Lisabon – Praha
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 7 nocí pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí včetně sklenice vody a vína k večeři
  • 1 x výlet Lisabon (výlet může být spojen s transferem z/na letiště)
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Komplexní pojištění léčebných výloh vč. pojištění pro případ storna zájezdu
Partner