La Manga del Mar Menor - Hotel Roc Doblemar ****

8,11 denní zájezd   Španělsko Španělsko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: plná penze   


Dotované zájezdy Mar Menor pro seniory 55+. Rádi bychom Vám představili zajímavou novinku v dotovaných zájezdech pro seniory 55+ na Mar Menor! Hotel ROC DOBLEMAR 4* je po rekonstrukci a leží přímo na pláži Mar Menor!

Vydejte se poznat španělské "Mrtvé moře" do regionu Murcia , kde leží jedna z největších pobřežních lagun v Evropě - Mar Menor (Malé moře) . Klidná, mělká, teplá (teplota vody je cca o 5 °C vyšší než teplota Středozemního moře) a velmi slaná laguna Mar Menor je od Středozemního moře oddělena pouze úzkým pruhem pevniny, který se nazývá "La Manga".

Na tomto unikátním místě je tedy možné se vykoupat v příjemně teplé vodě a poté si svlažit tělo ve Středozemním moři. Díky mělkosti moře je zde stálá teplota, která umožňuje koupání i v nejchladnějších měsících roku a navíc je toto moře to pravé i pro neplavce, jelikož voda díky slanosti nadnáší.

Spousta cestovatelů se do této oblasti vydává za léčivým bahnem , které je svým složením podobné bahnu Mrtvého moře v Izraeli a které blahodárně působí na tělo a napomáhá léčit kožní onemocnění, bolavé klouby, revma, atd.

Klimatické podmínky, slanost moře a léčivé bahno jsou důvodem, proč je tato oblast oblíbenou a vyhledávanou destinací zvláště pro seniory! Pojeďte s námi na nový dotovaný zájezd na Mar Menor v rámci programu Španělsko pro seniory 55+.

Další informace o Murcii a léčivém bahně naleznete na http://www.murciaturistica.es/cz/ a http://www.murcia.cz/

Poloha: Tento nově zrekonstruovaný hotel se nachází přímo u laguny Mar Menor, v jedné z nejužších částí La Mangy. Od hotelu je dobré spojení linkovým autobusem k tzv. Jelenímu ostrovu, kde naleznete ložiska léčivého bahna. V okolí se nacházejí restaurace, bary a také supermarket. a také autobusová zastávka.

Doba transferu z letiště Murcia do hotelu cca 1 hod.

Pláž: Hotel se nachází PŘÍMO NA PLÁŽI MAR MENOR, pláž Středozemního moře je vzdálena cca 150 m. Lehátka a slunečníky na pláži Mar Menor za poplatek.

Akce: NOVĚ ZREKONSTRUOVANÝ HOTEL PŘÍMO NA PLÁŽI MAR MENOR S PLNOU PENZÍ vč. vody a vína !!

Vybavení: recepce, restaurace, bar, venkovní bazén, Wi-Fi na recepci, terasa s lehátky a slunečníky zdarma, osušky k zapůjčení oproti vratné kauci, zahrada, výtah, klimatizace, bezbariérový přístup, směnárna, prádelna (za poplatek), parkování (za poplatek).

Vybavení pokojů: pokoje s vlastním sociálním zařízením, fénem, TV, telefonem, trezorem (za poplatek), klimatizací a balkonem nebo terasou s výhledem na moře.

PLNÁ PENZE formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína podávané k obědu a večeři. Možnost dokoupení All inclusive pouze na místě, cca 10€/osoba na den


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha – Murcia – Praha včetně všech poplatků (*let 7/10 a 10/10 bude operován z Valencie)
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 7 nebo 10 nocí pro 1 os. ve dvoulůžkovém pokoji
  • Plná penze formou švédských stolů včetně 0,35l vody a 0,2l vína k obědu a večeři
  • 1 x výlet autobusem
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
  • Případnou pobyt. taxu dle vyhlášky místních úřadů
Partner