Dolomity se slevovou kartou - Adamello, Brenta, Presanella

8 denní zájezd   Itálie Itálie    Zájezdy s lehkou pěší turistikou

   ubytování: hotel ***       doprava: autobusem       strava: polopenze   


- vybrané lanovky v ceně

Tento zájezd Vás zavede do západní části Dolomit, do okolí překrásně položeného horského střediska Madonna di Campiglio. Kdo sní o heroické, velkolepé kulise horské přírody, najde zde v Brentě naplnění svých snů. Do našeho zájezdu jsme vybrali pohádkově krásná území modřínů a luk na okraji skalnatých velikánů, výlety na vhodná vyhlídková místa, barevná jezera a malebná údolí. Ubytováni jsme v pěkném hotelu*** s nově vybudovaným bazénem. Místní slevová karta Vám pomůže ušetřit peníze za lanovky.

hotel *** s bazénem


Termíny a ceny

Číslo záj. Termín D Poznámka Volná místa
306-01 13.7. - 20.7.2024 14 990 Kč Odjezd též z Plzně. náhradník »
vyprodáno
306-02 27.7. - 3.8.2024 14 990 Kč Odjezd též z Plzně. náhradník »
vyprodáno

Vysvětlivky

  • D: Dospělí

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
2. den: Lehká túra v Dolomitech kolem magického jezera LAGO DI MOLVENO ve východní části pohoří Brenta, nebo pěší výlet do malebného údolí VAL DELLE SEGHE k horské chatě CROZ DELL ALTISSIMO. Přejezd na ubytování v údolí VAL DI SOLE .
3. den: Vyhlášené středisko MADONNA DI CAMPIGLIO . Výlet pod mohutnými skalními věžemi skupiny BRENTA. Cesta údolím pod PASSO GROSTE krásnou jihotyrolskou přírodou kolem MONTE SPINALE (2 104 m) s fantastickými pohledy na CIMA BRENTA.
4. den: Výlet do Národního parku STELVIO z městečka PEJO. Výjezd lanovkou do výšky až 2 800m, turistika pod masivem hory MONTE VIOZ (3 645 m).
5. den: Výlet do oblasti PASSO TONALE . Výjezd lanovkou na PASSO PRESSENA (2 992 m), odtud pěšky podél jezera LAGO DI MONTICELLO, sestup kolem masivu MONTICELLO zpět na Passo Tonale nebo možnost sjet lanovkou.
6. den: Lanovkami z největšího střediska v údolí VAL DI SOLE z MARILLEVY k vrcholu MT.VIGO (2 181 m). Krásná okružní cesta podél několika jezer a kolem masivu hory MT. ZELEDRIA (2 427 m) k chatě PRADALAGO a zpět kolem jezera L. DELLE MALGHETTE k lanovce nebo přímo dolů do Marillevy.
7. den: Výlet do čarokrásné skupiny PRESANELLA , která se vypíná nad střediskem Madonna di Campiglio , výjezd lanovkou k horské chatě 5 LAGHI (2 069 m) a dále pěšky po „cestě 5 jezer“ – např. LAGO LAMBIN, LAGO SERODOLI, LAGO GELATO aj. Sjezd zpět lanovkou nebo sestup nádhernou horskou krajinou zpět do Madonny.
8. den: Příjezd do Prahy v ranních hodinách.

Cena obsahuje:

  • doprava autobusem
  • průvodce
  • 5x ubytování v hotelu*** s bazénem
  • 5x polopenze
  • slevová karta (v roce 2023 slevová karta zahrnovala zdarma využití lanovek 4.,5. a 6. den.)

Cena neobsahuje:

  • pobytovou taxu, splatná na místě, cca 2 € / os. / den

Fakultativně:

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 360 Kč)
  • 1/1 pokoj (příplatek: 3000 Kč)