Termální lázně Eger - LUX

9 denní zájezd   Maďarsko Maďarsko    Pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní

   ubytování: hotel ****       doprava: autobusem       strava: polopenze   


Lázeňské historické město EGER leží uprostřed známé vinařské oblasti, cca 120 km severovýchodně od Budapešti. Za návštěvu stojí středověký hrad, bazilika, barokní budovy a kostely, výjimečné je místní egerské víno.
Lázně nabízí dva typy léčivé vody - první pramen o teplotě 28°C obsahuje radon, druhý o teplotě 47°C obsahuje síru.
Lázně jsou vhodné při léčbě poruch pohybového ústrojí a revmatismu, chronického pocení, opotřebení kloubů, degenerace páteře, kožních onemocnění, zažívacího ústrojí, nebo gynekologických potíží.

Lázeňský areál o rozloze 5 ha se nachází v parku nedaleko centra města. Léčebné bazény, sportovní zařízení a turecké lázně se nachází v těsném sousedství hotelu Imola Platán. Areál je vhodný pro návštěvníky všech věkových kategorií.
Léčebná a zážitková část: venkovní (37°C) a polokrytý bazén s obsahem síry (31°C), 2 vnitřní bazény s obsahem síry (32-37°C), 3 venkovní bazény s obsahem radonu - léčebný (27-29°C), sedací (32-34°C) a velký (22-26°C), venkovní a vnitřní plavecký bazén (28°C), venkovní zážitkový bazén s vodním hradem, skluzavkou a atrakcemi (30°C), dětský bazén (30-32°C) a 3 tobogány.
Turecké lázně (za poplatek): turecký bazén, bublinkový bazén, třpytivý bazén a 3 relaxační a zážitkové bazény, tradiční turecké lázně Hammam a léčebné procedury, sauny a odpočinkové místnosti. Turecké lázně jsou přímo propojené s lázeňským areálem.

Doprava autobusem:
Doprava do lázní Eger je zajišťována moderními klimatizovanými autobusy s možností občerstvení.
Standardní trasa: ČR - Bratislava - Budapešť (obchvat M0) - Eger. Odjezd autobusu z ČR je ve večerních hodinách, příjezd do Egeru je v ranních hodinách. Odjezd z Egeru je ve večerních hodinách, příjezd do ČR je v časných hodinách.

HOTEL IMOLA PLATÁN****
- přímo u lázeňského areálu
- cca 15 min. chůze od centra
- Hotel je určen pouze pro osoby starší 16 let.

WELLNESS CENTRUM
vnitřní termální bazén, vnitřní bazén se slanou vodou, vnitřní zážitkový bazén (krční sprcha, perličková koupel,masáž zad), jacuzzi, venkovní termální bazén, saunový svět (finská, aroma, bio a alpská senná sauna), parní kabina, infra kabina, solná komora, Kneippův chodník, různé druhy masáží, zábalů a rituálů (za poplatek), venkovní fitness park.

STRAVOVÁNÍ
Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře formou menu o 3 chodech.

FAKULTATIVNÍ VÝLETY
Pěší prohlídka Egeru (v ceně zájezdu)
Procházka městem se zastávkou u nejznámějších památek v Egeru. Středověký hrad, minaret - nejseverněji situovaná památka na tureckou nadvládu v Evropě, klasicistní bazilika - druhá největší v Maďarsku.

Ochutnávka vín
Ochutnávka egerských bílých a červených vín s možností nákupu.

Hotel je určen pouze pro osoby starší 16 let.

Holet leží přímo u lázeňského areálu, cca 10 min. chůze od centra.

Prémiové designové dvoulůžkové pokoje s balkonem, vlastním sociálním zařízením, kosmetikou Pure Herbs, fénem, TV, minibarem, klimatizací, trezorem, županem na pokoji, WIFI. Není možný pokoj s přistýlkou.

Hotel je vybaven recepcí, restaurací s maďarskou a mezinárodní kuchyní, barem, wellness centrem, soláriem, kosmetikou, manikúrou, pedikúrou, půjčovnou kol za poplatek, minigolfem, výtahy, WiFi.

Snídaně formou bohatého bufetu, večeře formou menu o 3 chodech, vynikající kuchyně.


Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Vysvětlivky

  • D: Dospělí

Cena obsahuje:

  • doprava autobusem
  • 6x ubytování v hotelu Imola Platán****
  • 6x polopenzi (snídaně bohatý bufet, večeře menu o 3 chodech, vynikající kuchyně)
  • vstupné do lázní
  • vstup do hotelového wellness centra
  • vypůjčení županu
  • pobytovou taxu
  • delegátský servis

Slevy:

  • senioři nad 65 let (5%) - nelze sčítat s časovou slevou (sleva: -780 Kč)

Fakultativně:

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 320 Kč)
  • 1/1 pokoj (povinný pro samostatně cestující osoby a na vyžádání v CK)