Andalusie - Costa de Almería - Hotel Playadulce ****

8 denní zájezd   Španělsko Španělsko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Costa de Almeria se nachází na jihu Španělska, v nejvýchodnějším cípu regionu Andalusie. Na více než 200 km dlouhém pobřeží najdeme jak divokou přírodu a rozeklaná skaliska, tak dlouhé písčité pláže s průzračně čistou vodou oceněné modrou vlajkou EU.

Oblast je charakteristická minimálním množstvím srážek a naopak největším počtem slunečných dní v celé Evropě, což se pochopitelně odráží na rázu zdejší krajiny, takže zde mj. nalezneme jedinou poušť v Evropě, na které se natáčela řada známých, především westernových filmů.

Z kulturních památek jistě nelze opomenout maurskou pevnost Alcazaba, která je dominantou hlavního města oblasti a poskytuje pěkný výhled na přilehlou arabskou čtvrť i celé město. Costa de Almeria je ideální pro všechny, kteří si zamilovali krásy Andalusie a zároveň chtějí poznat nová místa.

Poloha: Tento kvalitní a výborně vybavený hotelový komplex se nachází u pláže, která je od hotelu oddělena pouze promenádou a nefrekventovanou silnicí. Promenáda vede od klidnějšího letoviska Aguadulce až do Roquetas de Mar. Roquetas de Mar je vzdáleno cca 12 km. V okolí hotelu jsou restaurace bary, přístav a další nákupní možnosti. Almería je vzdálena cca 10km.

Tento hotel patří do oblíbeného velmi kvalitního řetězce PLAYA SENATOR, do kterého patří např. hotely Playa Bonita 4*, Playaballena Spa 4*, Marbella Playa 4*, Playabella 4* nebo Playa Almunecar Spa 4*, které již možná znáte z programu pro seniory 55+ na Costa del Sol, Costa Tropical a Costa de la Luz.

Pláž: pláž s hrubozrnným pískem (místy přechází v kamínky) je od hotelu oddělena pouze promenádou a nefrekventovanou silnicí.

Akce : NOVINKA na rok 2017

Vhodné i pro náročnější

Možnost dokoupení plné penze nebo all inclusive!

Vybavení hotelu : recepce 24 hodin, restaurace, bar, Wi-Fi v lobby (30 min. zdarma), konferenční prostory, vnitřní bazén, venkovní bazén s jacuzzi, zahrada, brouzdaliště se skluzavkami, lehátka a slunečníky u bazénu, výtah, úschovna zavazadel.

Vybavení pokoje : dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, fénem, klimatizací, televizí, telefonem, trezorem (za poplatek), minibarem (za poplatek), balkon nebo terasa. Pokoje jsou bez možnosti přistýlky. V pokoji jsou umístěna dvě široká lůžka pro 2-3 dosp. osoby.

polopenze formou švédských stolů včetně sklenice vody a vína k večeři. Příplatek za plnou penzi 2 000 Kč/os. a za all inclusive 5 000 Kč/os. (službu musí objednat všechny osoby v pokoji).


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha – Almería – Praha včetně tax a poplatků
  • 7 nocí ve 4* hotelu s polopenzí formou švédských stolů
  • Voda 0,35l a víno 0,2l podávané k večeři
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 1 x výlet Roquetas (může být spojen s transferem z/na letiště)
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
Partner