Andalusie - Costa de la Luz - Playaballena Spa Hotel ****

8 denní zájezd   Španělsko Španělsko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Další destinace v programu zájezdů pro seniory 55+ je tady! Andalusie, to není pouze proslulé Costa del Sol. Costa de la Luz pro seniory 55+ Vám umožní poznat dosud málo prozkoumanou část Andalusie. Na samém jihu Španělska, na pobřeží Atlantického oceánu se nachází takzvané "Pobřeží světla" – Costa de la Luz. Costa de la Luz byla dlouhou dobu turisty opomíjenou oblastí, ale postupem času se stala jednou z nejpopulárnějších turistických destinací v Andalusii i celém Španělsku. Nyní máte i Vy jedinečnou příležitost poznat tento krásný kout země během našeho zájezdu pro seniory 55+. Pro cestovní ruch se Costa de la Luz otevřela teprve nedávno, což je znát v každém koutě této oblasti. Kilometry dlouhé, přírodní pláže s jemným pískem lemují pobřeží Atlantického oceánu a společně s místní přírodou, kulturou a kuchyní lákají každoročně více a více turistů z celého světa a i to je důvodem, proč jsme se rozhodli zařadit zájezdy Costa de la Luz pro seniory 55+ do naší nabídky.

Poloha: Tento kvalitní a výborně vybavený hotelový komplex se nachází pár metrů od krásné dlouhé písčité pláže v letovisku Costa Ballena a nabízí vše, na co si během své dovolené vzpomenete. Přímo u hotelu se nachází zastávka autobusu, kterým se dostanete do nedalekého města Rota, případně do Jerezu. Cádiz se pak nachází cca 45 minut od hotelu. Hotel je umístěn v jižní části Costa de La Luz, tedy blíže k Gibraltaru. V blízkosti hotelu se nachází golfový resort Costaballena. Centrum městečka s bary, obchody a restauracemi cca 10 - 15 min. chůze od hotelu.

Tento hotel patří do oblíbeného řetězce PLAYA SENATOR, do kterého patří např. hotely Playa Bonita 4*, Marbella Playa 4*, Playabella 4* nebo Playa Almunecar Spa 4*, které již možná znáte z programu pro seniory 55+ na Costa del Sol a Costa Tropical.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 1 hod. 35 min.

Pláž: krásná dlouhá a široká písčitá pláž se nachází pár metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek (pouze v hlavní sezoně).

Akce :
NÁŠ TIP - I když si možná řeknete "to je u Atlantiku, tam bude určitě studená voda" - tak opak je pravdou! Teploty vody zde dosahují až 25 stupňů a to i v mimosezónních měsících! Moře je zde tedy srovnatelné nebo i teplejší než na Costa del Sol.

Vybavení hotelu : nonstop recepce, výtah, Wi-Fi v lobby (30 min. zdarma), úschovna zavazadel, venkovní bazén, vyhřívaný vnitřní bazén, dětský bazén, lehátka a slunečníky, bezbariérový přístup, vybavení pro tělesně postižené, internetový koutek (za poplatek), směnárna, obchod se suvenýry, wellness centrum (za poplatek).

Vybavení pokoje : koupelna/wc, klimatizace, satelitní TV, telefon, psací stolek, minibar (za příplatek), stropní ventilátor, trezor (za poplatek), balkon nebo terasa. Pokoje jsou bez možnosti přistýlky. V pokoji jsou umístěna dvě široká lůžka pro 2-3 dosp. osoby.

polopenze formou švédských stolů včetně sklenice vody a vína k večeři. Plná penze za příplatek 2 000 Kč/os. a all inclusive za příplatek 5 000 Kč/os. (službu musí objednat všechny osoby v pokoji).


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha – Sevilla – Praha (včetně všech tax a poplatků)
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 7 nocí ve 4* hotelu s polopenzí včetně 0,35l vody a 0,2l vína
  • 1x výlet Sevilla (upozorňujeme, že tento výlet může být z organizačních důvodů uskutečněn i v den příletu nebo odletu a může být případně spojen s transferem z/na letiště)
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Komplexní pojištení léčebných výloh včetně pojištení pro případ storna
Partner