Larnaka - Crown Resort Henipa ***

8 denní zájezd   Kypr Kypr   

   ubytování: hotel ***       doprava: letecky       strava: polopenze   


Navštivte v rámci dotovaných zájezdů nejen pro seniory třetí největší ostrov Středozemního moře - Kypr. Ostrov, kde se z mořské pěny zrodila bohyně krásy a lásky Afrodita. Kypr je zajímavý hlavně svou rozmanitostí. Kombinuje krásnou horskou přírodu s nádherými písčitými plážemi a tyrkysovým mořem. Nelze ovšem zapomenout ani na bohaté kulturní dědictví ostrova. Díky své poloze prošli ostrovem Řekové, Římani, Egypťané a další. Každý z těchto národů zde zanechal něco ze své bohaté kultury. Navštivte antické město Kourion nebo mozaikový komplex v Pafosu. Nechte se unést pohořím Troodos, zeleným srdcem Kypru. Podívejte se do Nikósie, která je posledním rozděleným městem v Evropě a do okupované severní části ostrova.
Kypr má jedno z nejzdravějších klimat v Evropě. Je tu přibližně 300 slunných dnů v roce. Počasí je na Kypru stálé, teploty se pohybují v průměru okolo 22 °C a voda v moři je teplá.
Dotace na tyto zájezdy jsou poskytovány kyperskou vládou v mimosezóních měsících a nejsou určeny pouze pro seniory, ale na Kypr může s dotací vycestovat opravdu každý! Sezóna na Kypru začíná v květnu, kdy teploty šplhají až k 30°C a končí v říjnu. Jarní a podzimní měsíce jsou právě díky teplotám okolo 23°C ideální pro cestování po ostrově a pro Vaši dovolenou!
Dotovaná dovolená nejen pro seniory na Kypru je zárukou krásného počasí a bohatého kulturního i společenského vyžití!

Poloha: Hotel se nachází v jedné z nejkrásnějších částí Larnaky – Dhekelia Road a je vzdálen asi 150 m od pláže, 6 km od centra Larnaky a 9 km od mezinárodního letiště. V bezprostřední blízkosti hotelu naleznete restaurace, taverny, obchody i bary.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 20 min.

Pláž: Hotel je vzdálen cca 150 m od pláže

Akce : Zájezd pořádaný v rámci dotovaného programu pro každého!!

Možnost dokoupení ALL INCLUSIVE!!

Vybavení hotelu : hotel leží v krásné palmové zahradě a nabízí pohodlné lobby, koktejlový bar, restauraci, bar u bazénu, snack bar, venkovní bazén, dětské brouzdaliště, fitness centrum, tenisový kurt, stolní tenis, dětské hřiště.

Vybavení pokoje : všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, balkónem, klimatizací/vytápěním, telefonem, satelitní TV a rádiem.

Polopenze formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k večeři


Cena obsahuje:

  • Letenka Praha-Larnaka-Praha (včetně všech tax a poplatků)
  • Transfer letiště-hotel-letiště
  • 7 nocí s polopenzí vč. sklenice vody a vína k večeři
  • 1x výlet autobusem Larnaca-Agia Napa-Protaras
  • Služby česky/slovensky mluvícího delegáta
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna
Partner