Costa de Almería - Hotel Best Roquetas (ex. Playaluna) ****

8 denní zájezd   Španělsko Španělsko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Costa de Almeria se nachází na jihu Španělska, v nejvýchodnějším cípu regionu Andalusie. Na více než 200 km dlouhém pobřeží najdeme jak divokou přírodu a rozeklaná skaliska, tak dlouhé písčité pláže s průzračně čistou vodou oceněné modrou vlajkou EU.

Oblast je charakteristická minimálním množstvím srážek a naopak největším počtem slunečných dní v celé Evropě, což se pochopitelně odráží na rázu zdejší krajiny, takže zde mj. nalezneme jedinou poušť v Evropě, na které se natáčela řada známých, především westernových filmů.

Z kulturních památek jistě nelze opomenout maurskou pevnost Alcazaba, která je dominantou hlavního města oblasti a poskytuje pěkný výhled na přilehlou arabskou čtvrť i celé město. Pobřeží Costa de Almeria je ideální pro všechny, kteří si zamilovali krásy Andalusie a zároveň chtějí poznat nová místa.

Poloha: Tento krásný a kvalitně vybavený hotel se nachází u nábřeží Roquetas de Mar, vedle nábřežní promenády. Nachází se pouhých 5 km od centra města Roquetas a 45 minut jízdy od centra města Almería a letiště. V okolí hotelu se nachází restaurace, bary a supermarket.

Hotel se až do roku 2017 jmenoval Playaluna 4* a patřil pod řetězec Playa senator, který znáte z naší nabídky (např. Playa Bonita na Costa del Sol nebo Playaballena na Costa de la luz). Na sezonu 2018 jej koupil Best hotels a název změnili na Best Roquetas 4*.

Pláž: Pláž s hrubozrnným pískem (místy přechází v kamínky) je od hotelu oddělena pouze promenádou.

Akce : Možnost dokoupení plné penze nebo all inclusive!

Vybavení hotelu : Recepce, výtahy, bar, hotelová restaurace, miniclub, obchod se suvenýry, kadeřnictví, bazén s jacuzzi, směnárna.

Vybavení pokoje : Vlastní sociální zařízení, klimatizace, fén, TV, telefon, minibar (za příplatek), trezor (za příplatek), terasa nebo balkon. Ubytování pro 3 osoby zajištěno v apartmánech

Polopenze formou švédských stolů včetně sklenice vody a vína k večeři.


Cena obsahuje:

  • Zpáteční letenka Praha – Almería – Praha včetně tax a poplatků
  • 7 nocí ve 4* hotelu s polopenzí formou švédských stolů
  • Voda 0,35l a víno 0,2l podávané k večeři
  • Transfer letiště – hotel – letiště
  • 1 x výlet (může být spojen s transferem z/na letiště)
  • Služby česky/slovensky hovořícího delegáta po celou dobu pobytu
  • Zákonné pojištění CK pro případ úpadku

Cena neobsahuje:

  • Fakultativní výlety a služby
  • Pojištění léčebných výloh včetně pojištění pro případ storna zájezdu
Partner