Madeira - F.V. Oasis ****

8 denní zájezd   Portugalsko Portugalsko   

   ubytování: hotel ****       doprava: letecky       strava: polopenze   


Dovolená uprostřed Atlantiku! Zájezdy na Madeiru v programu Senior 55+ Vám umožní navštívit a poznat nezapomenutelné květinové scenérie, jedinečné levády nebo malebné přístavní město Funchal a strávit tak dovolenou svých snů za velmi příznivou cenu! Jeďte na Madeiru v programu Senior 55+ a ušetříte!
Madeira, která územně náleží Portugalsku, je známá jako věčně zelená oáza plná orchidejí, lilií, magnolií, azalek a spousty dalších druhů květin. Díky příznivým klimatickým podmínkám je na Madeiře konstantní počasí po celý rok a ostrov tak nabízí ideální podmínky pro floru všeho druhu. Kdekoliv na Madeiře Vás bude obklopovat panenská příroda, mezi kterou jsou začleněny kvalitní hotely s výbornými službami.
Máte-li chuť zažít neopakovatelnou dovolenou v subtropickém ráji uprostřed malebné přírody a věčně zeleného pralesa, pak zájezd na Madeiru v programu Senior 55+ je tím pravým pro Vás!

Poloha: Tento komfortní hotel se nachází přímo u moře, u plážové promenády Passeio Marítimo a nedaleko oblázkové pláže Reis Magos. Z hotelu je nádherný výhled na ostrovy Desertas a nejvýchodnější část ostrova, Ponta de Sao Lourenço. Hlavní město Funchal je vzdáleno pouhých 12 km a pouhých 12 km od hlavního města Funchalu, kam Vás několikrát denně za mírný poplatek dopraví hotelový minibus (6 dní v týdnu). Hotel má ideální polohu mezi dvěma golfovými hřišti, které se na ostrově nacházejí.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 20 min.

Pláž: Oblázková pláž se nachází cca 150 mterů po pobřežní promenádě. U pláže jsou také vybudovaná mola, ze kterých jsou schody do moře a pro neplavce či děti je vybetonovanvý pozvolný vstup do moře. Na pláži jsou zdarma sprchy a pár slunečníků. Dále se zde nachází lmístní restaurace s barem s výhledem na moře.

Vybavení hotelu : V hotelu lze využívat služby recepce 24 hodin, 2 restaurace, 2 bary, venkovní vyhřívaný bazén se slanou vodou, dětské brouzdaliště, vnitřní vyhřívaný sladkovodní bazén (za poplatek s výjimkou hostů, kteří již hotel navštívili opakovaně nebo jsou ubytováni v pokojích superior), jacuzzi, sauny, kadeřnictví, kosmetického centra, masáží, potápěčské školy (za poplatek), dětského koutku, posilovny, knihovny, hrací místnosti (billiard, šipky a stolní tenis), počítače s bezplatným připojením na internet. V hotelu je nově otevřené Spa centrum "Four Stones". K dispozici jsou zde také 2 kongresové místnosti s kapacitou 270 osob.

Vybavení pokoje : K dispozici je zde celkem 224 pokojů, různých typů. Všechny pokoje jsou vybaveny a zařízeny v moderním stylu s koupelnou/WC, dvoulůžkem, rozkládací pohovkou, varnou konvicí a hrnky, psacím stolem, kabelovou TV, vysoušečem vlasů, klimatizací, balkonem s posezením, minibarem, trezorem (za poplatek).

Polopenze formou bufetu, možnost příplatku nápojů k večeři (2dl vína nebo 1 nealko nápoj nebo 1 pivo a voda)


Cena obsahuje:

  • leteckou přepravu Praha-Funchal-Praha, letištní taxy
  • transfery z/na letiště
  • 7x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s vybranou stravou
  • služby česky hovořícího delegáta

Cena neobsahuje:

  • pojištění léčebných výloh v zahraničí a storna zájezdu
  • fakultativní služby
  • ekologickou daň 1,- Eur/osoba/den (platba v hotelu). Týká se pouze osob starších 18 let
Partner